Klassfest och catering

Hej, hopp och hallå. Idag kommer jag berätta om en fest jag var på där de hade fått hjälp av Mörlanda Livs som erbjuder catering i Borås bland annat. De bjöd på riktigt god mat och jag tror att det var en grej som gjorde denna festen så bra. Utan maten hade det nog inte blivit samma sorts mingel som vi hade och det var det som gjorde hela kvällen då man träffade och pratade med gamla vänner som man inte har hört av på flera år.

Min gamla vän slängde ihop en fest med alla som gick högstadiet i min årskurs och det var riktigt roligt. Det har gått sex år sedan vi gick ur nian och det var dags att träffa alla igen eftersom vi alla inte har den kontakten som vi hade förut. På denna festen bjöds det på mat från Mörlanda Livs som jobbar med catering i Borås och det lättade som sagt upp stämningen då det blev ett bra mingel där. Först var jag lite nervös att det skulle bli stelt eftersom man inte har träffat dem på så många år, men det var en av de bästa kvällarna i mitt liv eftersom vi satt och pratade minnen hela kvällen. Vi festade också såklart, men det kändes som att man gick i högstadiet igen och hade roligt med sina vänner. I alla fall var det lite smått och gott som denna firma med catering i Borås erbjöd oss och alla kunde äta maten, trots allergier och specialkost. Jag tyckte att det var ett bra initiativ av min gamla klasskompis att ta tag i detta. Jag hade en sådan rolig kväll och jag skulle lätt göra om det igen om jag kunde.