Det jobbiga med bilreparationer

Så irriterande när det är något som krånglar med bilen och man måste lämna in den för bilreparationer till Ystad. Det jobbigaste är att man då måste vara utan bilen i minst en dag medan de utför service och bilreparationer och då blir man fast. Man kan inte ta sig någonstans och det blir bara väldigt krångligt. Dock så brukar det via M&L Fordonsservice i Ystad åtminstone bara ta en dag även med lite svårare bilreparationer.

Nu låter det som att jag lämnar in bilen för reparationer hela tiden och det gör jag verkligen inte. Men det är sant att det senaste har det blivit några gånger och det är för att bilen är lite för gammal nu egentligen. Borde sälja den vidare, lämna dem på skroten eller ge den till någon som tycker om att mecka med bilar så att de kan fixa iordning den till kördugligt skick igen.

Men då måste jag köpa en ny bil och det vet jag inte vart jag ska få tag på det. Den får inte vara för dyr heller men så vill jag inte ha en till gammal som bara krånglar för då står jag snart på M&L Fordonsservice i Ystad igen för bilreparationer av en annan bil och det vill jag inte. Då kan jag likväl ha kvar den som jag har nu, för då fungerar det lika bra.

Jag tycker faktiskt att de på M&L Fordonsservice gör väldigt bra ifrån sig och det är inte farliga priser heller. Det är som sagt bara det opraktiska i att behöva lämna ifrån sig bilen hela tiden och ta sig fram på andra sätt under tiden som den är på bilreparationerna som är irriterande.